Politica de livrare

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Lugoj în maxim 3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii. Din momentul în care comanda este predată curierului, teoretic va ajunge la dumneavoastră în 24h-48h exceptând weekend-urile și sărbătorile.

Politica de retur

Aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a ultimului bun.

Pentru a vă exercita dreptul de anulare trebuie să ne anunțați (BILIV SPORT SRL, Lugoj, str. Țesătorilor nr. 50, jud. Timiș, comenzi@bsports.ro). Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract utilizând o declarație neechivocă (printr-un e-mail).

Pentru a respecta termenul-limită de retragere, este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecințele retragerii

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, excluzând costurile livrării, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Rambursarea se realizeaza doar in contul specificat de dumneavoastra indiferent de metoda aleasa in momentul achizitiei produsului respectivîn orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi bunurile sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi bunurile, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediați bunurile, fără întârzieri nejustificate și în orice caz în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea.

BILIV SPORT SRL, Lugoj, str. Țesătorilor nr. 50, jud. Timiș, email: comenzi@bsports.ro, tel: 0724394387.

Termenul este respectat dacă bunurile sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Nu vom suporta costul returnării bunurilor.
Sunteți responsabil pentru diminuarea valorii bunurilor care rezultă din manipulări altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării bunurilor.

Sfârșitul politicii de anulare

Exceptări de la dreptul de retragere

Dreptul de retragere nu se aplică în cazul livrării de bunuri,

  • care nu sunt pre-produse, iar o selecție sau determinare din partea consumatorului sunt autoritative pentru producerea lor sau bunuri confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar; bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a se perisa rapid,
  • bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator sau au fost depozitate in conditii improprii (ex: umezeala, temperaturi ridicate, etc)
  • bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.