DESPRE NOI

POVESTEA NOASTRA

In urma cu 30 de ani, pasiunea noastra a inceput in domeniul confectiilor. Aceasta s-a transformat cu timpul in pasiune pentru fashion design si de mai bine de 20 de ani ne-am orientat spre domeniul articolelor textile. In urma experientei acumulate in tot acest timp (designer si creator), am decis sa dam viata afacerii B Sports. Am lucrat si colaborat cu branduri cunoscute internationale, atat pe partea de confectii precum si fashion design.
B Sports a fost creat cu un singur scop, acela de a oferi femeilor haine de calitate la preturi avantajoase. Dispunem de o selectie de haine de sport pentru femei, pentru cele care merg la sala de sport, care fac fitness, yoga, tenis si aerobic.
Avem o gama variata de produse precum colanti fitness, crop tops, fuste sport si compleuri sport. Creatiile noastre sunt facute pentru a oferi confort, siguranta, precum si de a accentua si a pune in evidenta formele acestora. Materialul pe care il folosim la creatiile noastre este unul premium procurat din Italia. Aceasta este singura tara cu care colaboram pe partea de materiale, deoarece felul in care este tratat si lucrat materialul il face sa aibe o calitate exceptionala. Avem o gama variata de culori, de la negru la neon, pana la printuri cu modele aztec sau animal print.