CUM COMAND?

Pentru a putea efectua o comanda pe site-ul nostru, este necesar sa parcurgeti urmatoarele etape:

 1. Alegeti produsele dorite, folosind meniul si filtrele din partea stanga a site-ului, si apasati butonul „ADAUGA IN COS. Pentru a vizualiza produsele pe care le-ati ales, faceti click pe cosul de cumparaturi din coltul dreapta sus al site-ului. Aici puteti sa verificati lista produselor selectate si sa actualizati cantitatea.
 2. In cosul de cumparaturi apasati butonul „FINALIZARE” si apoi parcurgeti pagina de comanda completand formularul cu datele dumneavoastra.
 3. Selectati Modalitatea de Livrare:
  1. Fie optati pentru LIVRARE PRIN CURIER RAPID (Livrare Standard);
  2. Fie optati pentru RIDICARE DE LA SEDIU (Lugoj, str. Tesatorilor nr. 50, jud. Timis);
 4. Alegeti Modalitatea de Plata:
  1. Plata ramburs;
  2. Plata online cu cardul bancar prin EuPlatesc.ro;
 5. Cititi si acceptati Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate a site-ului.
 6. Finalizati comanda prin apasarea butonului „PLASEAZA COMANDA”
 7. Odata plasata comanda sau, dupa caz, in momentul finalizarii platii, veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii, care contine numarul comenzii si detalii privitoare la produsele comandate si valoarea totala in lei.
 8. Timpul de executie al comenzii poate dura pana la 3 zile lucratoare.
 9. In momentul in care comanda este finalizata, veti primi un email in care aveti atasat factura de cumparare pentru produsele si serviciile care se vor livra.
 10. Tot in email-ul in care aveti atasat factura de cumparare veti gasi si numarul de AWB al comenzii pentru urmarirea coletului.

*) NOTA: In cazul in care produsul este indisponibil iar comanda lansata/plasata a fost achitata in avans prin card bancar, sumele vor fi rambursate in termen maxim de 5 zile lucratoare.